#hantaran

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

"Eh nak kemana tu cik kak? Nak keluar beli barang ke?😍 . Dah sembur wangian dengan MELURE PERFUMES belum? Sembur la sikit,wangian Melure memang buat awak wangi2 sepanjang hari tau. . . Whatsapp ke +601116115461 atau layari https://shopee.com.my/shop/133241533/ utk order pembelian.😘 . #StayClassyAtYourOwnClass💋 #agentdropshipwanted #melureperfume #perfumeviral #perfumepalingmewah #TheBestPerfume #specialgift #hantaran #doorgift #carperfume . #perfumes #perfume #fragrance #parfum #perfumecollection #scent #fragrances #perfumelovers #perfumelover #perfumeaddict #perfumemurahmalaysia


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

Sejak pkp nie asyik nak makan jer... Asal duduk 5minit nak makan... Jadi jom kite kawal makan dengan minum vanilla latte.. Dapat sekat selera makan, kenyang sehingga 8jam, lawas dan bertenaga Tunggu ape lagi jom bervanilla latte.. Www.wasap.my/60193056548 #Kopikurus#diet#fitness#workout#tips#tipssihat#tipscantik#kurussebelumraya#kopi#vanilla#latte#beritaawani#bajuraya#shawl#sandal#hadiah#hantaran#wedding#vitaminc#jamu#pinklady#happycream#teamhani


0💬Normal

➡ Yeayy! Dari berat 85kg, loss 13kg 😍😍.. And now, berat dah 72kg. Pheww! Syukurr sangat bila loss 13kg ni. Tu pun dah kira banyak dah. Ingat senang ke nak turunkan berat? Even kalau loss 2 3 kilo punn kita dah happy yakmat kan 😉😉.. Apalagi kalau dah sampai 13kg ni! Korang yang belum try tu bila nak try? Tak jeles ke tengok ramai yang dah kurus ni? Raya dah tak lama lagi tauu 💕💕.. - Fungsi Greenslim : ✔ Mengawal nafsu makan ✔ Menggalakkan perpeluhan ✔ Meningkatkan kadar metabolisma ✔ Membakar lemak tepu / lemak degil ✔ Focus pada bahagian peha, perut, lengan ✔ Mengawal nafsu untuk ambil makanan manis - ⭕Click hashtag #Greenslim_Yani untuk view lebih banyak gambar dan video⭕ - 🔴Tekan link WhatsApp di bio @greenslim_yani untuk terus order🔴 - #ReramaMelantun #Greenslim_Yani #Greenslim #TBC #TinaBeautyCoffee #KopiTina #KopiKurus #Slim #Kurus #Ramping #Cantik #Sihat #Selamat #UbatKurus #ProdukKurus #KurusSihat #KurusCepat #KurusLangsing #SlimmingProducts #Tunang #Kahwin #Hantaran


0💬Normal

➡ Sekali korang set dalam kepala nak #kurus, first of all kena push diri sendiri untuk kurus! Bukan buat sambil lewa or hangat - hangat tahi ayam je. Alang - alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan 😘😘.. Alang - alang nak turunkan #berat badan, biar sampai dapat bentuk badan idaman. Same goes kalau consume #Greenslim. Even berat dah turun, make sure consume sampai dapat berat badan yang korang nak sangat tu. Jangan dah turun 7 - 8 kilo dah puas hati padahal berat badan yang korang perlu kurangkan berbelas kilo. Hehee! Takda yang mustahil dengan set combo Greenslim & #TinaBeautyCoffee, asalkan korang kena consistent 💕💕.. Tengok cam sis ni, pheww dah macam anak dara weyy! Ni semua penangan Gs & TBC ni la. Haa tunggu apa lagi, taknak jadi macam sis ni ke? Kalau nak, moh lerr grab cepat set combo kebabom ni. Masih belom terlambat okay! - Fungsi Greenslim : ✔ Mengawal nafsu makan ✔ Menggalakkan perpeluhan ✔ Meningkatkan kadar metabolisma ✔ Membakar lemak tepu / lemak degil ✔ Focus pada bahagian peha, perut, lengan ✔ Mengawal nafsu untuk ambil makanan manis - ⭕Click hashtag #Greenslim_Yani untuk view lebih banyak gambar dan video⭕ - 🔴Tekan link WhatsApp di bio @greenslim_yani untuk terus order🔴 - #ReramaMelantun #Greenslim_Yani #Greenslim #TBC #TinaBeautyCoffee #KopiTina #KopiKurus #Slim #Kurus #Ramping #Cantik #Sihat #Selamat #UbatKurus #ProdukKurus #KurusSihat #KurusCepat #KurusLangsing #SlimmingProducts #Tunang #Kahwin #Hantaran


0💬Normal

➡ Yeayy! Dari berat 85kg, loss 13kg 😍😍.. And now, berat dah 72kg. Pheww! Syukurr sangat bila loss 13kg ni. Tu pun dah kira banyak dah. Ingat senang ke nak turunkan berat? Even kalau loss 2 3 kilo punn kita dah happy yakmat kan 😉😉.. Apalagi kalau dah sampai 13kg ni! Korang yang belum try tu bila nak try? Tak jeles ke tengok ramai yang dah kurus ni? Raya dah tak lama lagi tauu 💕💕.. - Fungsi Greenslim : ✔ Mengawal nafsu makan ✔ Menggalakkan perpeluhan ✔ Meningkatkan kadar metabolisma ✔ Membakar lemak tepu / lemak degil ✔ Focus pada bahagian peha, perut, lengan ✔ Mengawal nafsu untuk ambil makanan manis - ⭕Click hashtag #Greenslim_Yani untuk view lebih banyak gambar dan video⭕ - 🔴Tekan link WhatsApp di bio @greenslim_yani untuk terus order🔴 - #ReramaMelantun #Greenslim_Yani #Greenslim #TBC #TinaBeautyCoffee #KopiTina #KopiKurus #Slim #Kurus #Ramping #Cantik #Sihat #Selamat #UbatKurus #ProdukKurus #KurusSihat #KurusCepat #KurusLangsing #SlimmingProducts #Tunang #Kahwin #Hantaran


0💬Normal

Next Page